Timin’ systems: de nieuwe standaard in urenregistratie

‹ Terug naar overzicht
z Geplaatst op:

Nooit meer rondslingerende urenbriefjes, met één druk op de knop facturen uitdraaien en probleemloos professionele offertes opstellen… Het kan allemaal met Timin’ systems, een supereenvoudig en overzichtelijk digitaal registratiesysteem voor hoveniers.

Het systeem is ontworpen door Robbert de Boer, die zelf 23 jaar hovenier was in de ‘papieren tijd’. Dat betekende tot ’s avonds laat urenbriefjes uitwerken en facturen opstellen. Dat moet anders kunnen, vond hij, en hij ontwikkelde samen met IT-specialist Rob van den Hoogenband een digitaal urenbriefje. “Timin’ systems geeft een ongelooflijke tijdsbesparing, tot wel 75 procent”, verklaart De Boer.

timin' systems robbert de boer rob van den hoogenbandTimin’ systems: eenvoudig en compleet

Wie het systeem aanschaft, krijgt een maand gratis ondersteuning, maar dat blijkt zelden nodig. De Boer: “Het systeem blinkt uit in eenvoud. Je hoeft amper te typen, het meeste wordt met één klik geregistreerd. De medewerkers vullen op locatie op de tablet hun digitale urenbriefje in en sturen het via wifi naar de centrale database. Dat bespaart de eigenaar enorm veel werk. We hebben één flexibel systeem waar alle hoveniersbedrijven mee kunnen werken. Van zzp’ers tot bedrijven met medewerkers, ieder kan het systeem naar eigen wens inrichten.” Het systeem houdt ook de medewerkersadministratie goed bij. De uren die ze maken, de projecten waaraan ze werken, de klanten bij wie ze geweest zijn, de materialen en machines die ze gebruikt hebben, elk te factureren onderdeel komt in het urenbriefje. De Boer: “Het urenbriefje voedt het systeem en binnen een paar klikken kun je de factuur maken. Zo hoef je niets meer in je achterhoofd te houden; het ontzorgt je.” Het systeem wordt gepersonaliseerd afgeleverd met eigen logo en briefpapier, zodat de factuur er professioneel uitziet.

Winst

Met Timin’systems wordt de kans aanzienlijk kleiner dat een hovenier uren, machines en materialen vergeet te factureren. “Hiermee voorkom je ‘lekkage’. Behalve in tijdsbesparing zit ook daar een stuk winst”, benadrukt De Boer. “Het systeem verdient zichzelf binnen een jaar terug. En als je het eenmaal onder de knie hebt, zijn met een extra module ook heel eenvoudig fraaie offertes op te stellen.” Timin’ systems is simpel en doeltreffend, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, compleet en flexibel, een projectadministratie is eenvoudig bij te houden en nacalculatie is snel en overzichtelijk uit te voeren.

De Groene Sector Vakbeurs

Timin’ systems staat tijdens De Groene Sector Vakbeurs op stand 550. Kom zelf het systeem testen en ervaar hoe compleet en toch kinderlijk eenvoudig het is.