"/>

VHG start ledenwervingscampagne

‹ Terug naar overzicht
z Geplaatst op:

Branchevereniging VHG is gestart met een ledenwervingscampagne. Dat gebeurt onder het motto: ‘Samen gaan we voor meer groen!’ 

Via diverse socialmediakanalen en een WhatsApp-actie worden groenbedrijven gestimuleerd om de rest van dit jaar kosteloos en vrijblijvend kennis te maken met alle voordelen van het lidmaatschap. 

VHG: drie ‘unique buying points’

De campagne is gebaseerd op drie ‘unique buying points’, belangrijke argumenten om lid te worden. Zo hebben VHG-leden toegang tot een uitstekend regionaal én landelijk netwerk van groenprofessionals en vinden ze bij de VHG Ondernemershelpdesk antwoord op hun ondernemersvragen, een schat aan informatie, persoonlijk advies en praktische tools. Daarnaast ondersteunt VHG in personeelsbeleid. Groenbedrijven die nu besluiten lid te worden van VHG, profiteren VHGde rest van dit jaar kosteloos van al het ledenvoordeel. Zij kunnen zich aanmelden via de VHG-website.

Hulp van VHG-leden

Ook VHG-leden zijn gevraagd te helpen in deze campagne. Zij kunnen potentiële lidbedrijven aanmelden via een e-mailbericht. Daarnaast kunnen ze beelden en korte tekstberichten via een speciaal dashboard op de VHG-website downloaden om via hun eigen socialmediakanalen bekendheid te geven aan de campagne.

Groene oplossingen

De branchevereniging voor ondernemers in het groen telt momenteel 1.100 lidbedrijven. Hoe meer leden de vereniging heeft, hoe groter haar invloed kan zijn en hoe meer zij kan betekenen voor haar achterban. Dit is juist nu van belang, nu groen steeds meer wordt erkend als oplossing voor maatschappelijke uitdagingen zoals hittestress, wateroverlast, voedselproductie, leefbaarheid, gezondheid, circulariteit en energietransitie.