Onlineplatform tekenjetuin.nl van garDsign

‹ Terug naar overzicht
z Geplaatst op:

Op het onlineplatform garDsign kunnen hoveniers en consumenten snel en eenvoudig een tuinontwerp maken. Afgelopen jaar werd de tool volledig opnieuw ingericht en zijn er veel features speciaal voor de professional toegevoegd.

De site www.tekenjetuin.nl van garDsign ging eind 2012 live. “In de loop der tijd is het platform verder gefinetuned, maar afgelopen jaar hebben we het helemaal opnieuw ingericht. Sinds die tijd richten we ons meer en meer op de wensen van de hovenier”, aldus Teunis van de Pol namens garDsign.

Op schaal tekenen

Op www.tekenjetuin.nl is het mogelijk om een tuinontwerp te maken op basis van kadastergegevens. “Het opmeten van de tuin is verleden tijd; hoveniers kunnen in de tool direct op schaal tekenen en hebben alle juiste maten bij de hand. Dankzij diverse softwareontwikkelingen is het ook mogelijk om lagen in het plan aan te brengen, waardoor de hovenier bijvoorbeeld ook meteen een leidingenplan kan tekenen.”

Mooie 3D-modellen

De functies zijn zodanig heringericht dat professionals nu nog sneller een ontwerp kunnen maken voor de klant. “De modellen in 3D zijn ook mooier gemaakt. Daarnaast is het vanaf komend jaar voor hoveniers mogelijk om meteen vanuit de tool materialen te bestellen bij de leveranciers die in de tool zijn verwerkt. Denk aan producten als tegels, tuinverlichting of de complete irrigatie.”

Volgens Van de Pol ervaren hoveniers die werken met de tool van garDsign dat ze een hoge scoringskans op hun orders hebben. “De feedback die ik krijg, is heel positief: hoveniers merken dat ze een opdracht snel een eenvoudig toegewezen krijgen als ze hun ontwerp via www.tekenjetuin.nl presenteren.”

GarDsign op de beurs

Op de Groene Sector Vakbeurs staat garDsign bij stand 102. Wie ter plekke een jaarabonnement afsluit, ontvangt (afhankelijk van het gekozen pakket) vanaf € 15 per maand korting!