‹ Terug naar overzicht

Timin’ systems: software met werkvloerlogica

z Geplaatst op:

Software van Timin’ systems is ontwikkeld met werkvloerlogica voor de hovenier. De software ziet er eenvoudig uit, maar alle functionaliteiten voor een goede bedrijfsadministratie zijn volgens eigenaar Robbert de Boer aanwezig.

De Boer was 23 jaar werkzaam als hovenier. Hij weet dan ook als geen ander waar zijn collega’s bij het administreren tegenaan lopen. “Het hoofddoel van de software is dat het personeel ermee kan omgaan. Veel bedrijven werken met papieren urenbriefjes. Het is voor de hovenier een heel karwei om al die briefjes vervolgens in de computer in te voeren. Verder zijn de gewerkte uren en gebruikte materialen in het systeem goed en snel te controleren en aan te passen.”

Werk uit handen nemen

Met Timin’ systems registreren de hovenier en zijn medewerkers met een paar klikken de gewerkte uren en de gebruikte materialen en machines op de tablet. Ook kan snel en eenvoudig een offerte of factuur worden gemaakt, vertelt De Boer. “De kunst is software te ontwikkelen waarmee iedereen kan werken. Je kunt veel aanklikken en hoeft weinig te typen. Het systeem wil de hovenier, die vaak zelf ook buiten meewerkt, zoveel mogelijk werk uit handen nemen.”

Tot 75 procent tijdswinst

Naast urenregistratie‚ klant- en projectadministratie en offertes maken bevat het programma ook functionaliteiten als mede-werkerbeheer, klantbeheer‚ te doen lijsten en meer. De gebruiker kan zelf eenvoudig zaken aanpassen, toevoegen of verwijderen. Onlangs is ook Timin’ Online gelanceerd: een nieuwe onlineoplossing van Timin’ systems. Daarmee kan vanaf iedere plek met internetaansluiting worden gewerkt op de desktop, laptop of tablet. De Boer: “Wij denken dat de hovenier met Timin’ systems tot 75 procent op zijn huidige administratietijd kan besparen.”

Op de beurs

Op De Groene Sector Vakbeurs heeft Timin’ systems stand 553.