VHG blijft samenwerken met MKB HuisJuristen

‹ Terug naar overzicht
z Geplaatst op:

Branchevereniging VHG blijft de komende jaren samenwerken met kennispartner MKB HuisJuristen. Met het ondertekenen van een nieuwe samenwerkingsovereenkomst is dit besluit dinsdag 18 december bekrachtigd. Daarbij werd ook bekend gemaakt dat MKB Huisjuristen haar werkzaamheden per 1 januari 2019 voortzet onder de naam Omnius juristen.

VHG MKB HuisJuristen

VHG-directeur Egbert Roozen en Tako Johannesma, directeur van MKB HuisJuristen, met de overeenkomst.

MKB HuisJuristen is sinds 2010 de juridische kennispartner voor Branchevereniging VHG. Op basis van mantelafspraken kunnen de VHG-leden via de VHG Ondernemershelpdesk tegen gereduceerd tarief rekenen op advies en antwoord op vragen over bijvoorbeeld contracten, algemene voorwaarden, ontslagzaken, conflicten enzovoorts. Voor complexere zaken kan er een beroep worden gedaan op een landelijk netwerk van advocaten.

Kennis van de cao

De afgelopen jaren is MKB HuisJuristen een goede partner gebleken voor VHG. “Het is een professioneel bureau dat goed weet wat er speelt bij mkb’ers en op de hoogte is van de laatste juridische ontwikkelingen en wetten”, aldus Richard Maaskant, hoofd VHG Ondernemershelpdesk. “Door de lange relatie die we inmiddels hebben, beschikken de juristen ook over gedegen kennis van de cao voor het Hoveniersbedrijf. We doen veelvuldig een beroep op hun expertise.”