Gemeente Nieuwegein zoekt technisch medewerker

‹ Terug naar overzicht
z Geplaatst op:

De gemeente Nieuwegein is op zoek naar een technisch medewerker. Hem of haar wordt een vaste betrekking van 36 uur geboden. Als technisch medewerker werk je aan de integrale voorbereiding en uitvoering van  projecten in de openbare ruimte. Dit kan zijn op het gebied van wegen, groen, riolering en waterhuishouding.

 

 

Nieuwegein is een jonge, levendige stad met historische accenten. Een complete stad met veel ruimte en groen, uitstekende voorzieningen en moderne woningen voor ongeveer 61.000 inwoners. Nieuwegein ligt centraal en heeft eigen aansluitingen op de doorgaande autowegen A27, A2 en A12. Het openbaar vervoer is zeer efficiënt met onder meer een sneltramverbinding met de buurgemeenten IJsselstein en Utrecht.

Een belangrijke taak van de gemeente Nieuwegein is om de openbare ruimte aantrekkelijk en bruikbaar te houden, nu en in de toekomst. Dat doen we graag in samenwerking met bewoners, ondernemers en andere gebruikers van de fysieke leefomgeving.

 Jouw werkzaamheden

Als technisch medewerker werk je aan de integrale voorbereiding en uitvoering van  projecten in de openbare ruimte. Dit kan zijn op het gebied van wegen, groen, riolering en waterhuishouding. Je maakt deel uit van verschillende projectteams waar verschillende disciplines zijn vertegenwoordigd, om zo tot een goede voorbereiding en uitvoering van het project te komen. Je maakt ontwerpen, contracten en de bijbehorende kostencalculaties; tevens stel je in overleg met de projectleider planningen en capaciteitsplanningen op.

 Wat wij van je vragen

Je hebt een technische opleiding op mbo niveau-4 op het gebied van civiele, cultuur- en/of groentechniek. Ervaring in het groen geniet de voorkeur.

Je bent bekend met geïntegreerde contracten, RAW-systematiek en Microstation. Je hebt goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk) en bent zeer accuraat. Ook ben je sociaalvaardig, kun je goed omgaan met belangentegenstellingen en heb je het talent om werkzaamheden te coördineren. Je bent in staat zelfstandig te werken, je hebt een samenwerkende instelling, je bent resultaatgericht en initiatiefrijk.

Ben jij op zoek naar een interessante functie in een dynamische werkomgeving, waarin geen dag hetzelfde is? Reageer dan op deze vacature.

Wat wij bieden

Wij bieden een aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring en bedraagt maximaal € 3.805,- (schaal 9) bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
Daarnaast krijg je een Individueel Keuzebudget (IKB) van 16,8% dat je vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen, passend bij jouw persoonlijke wensen. Ook heeft Nieuwegein goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?                   

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Roelie Pol, hoofd van het Openbaar Domein, telefoon 06 – 22946841 of Jurgen Mulderij, teamleider team realisatie, telefoon 06 – 11835414.

Solliciteren?

Je kunt tot 6 augustus 2018 reageren via de website www.nieuwegein.nl/vacatures. Alleen sollicitaties die binnenkomen via genoemde website worden in behandeling genomen.