‘Breed onderdelenprogramma ideaal voor hovenier’

‹ Terug naar overzicht
z Geplaatst op:

MTD Products Benelux mag zich een van de grootste spelers in de Europese tuinbranche noemen. Op De Groene Sector Vakbeurs presenteert het bedrijf in tuingereedschappen en -machines het assortiment van Cub Cadet, hét merk voor de professional. Ook worden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de Robomow-robotmaaiers voor het voetlicht gebracht.

MTD ProductsMTD Products introduceert op de beurs twee nieuwe modellen van Robomow: de RX50u en de RX50 Pro. “Beide robotmaaiers zijn voorzien van de nieuwste technische snufjes”, vertelt Vanessa van Herpen namens MTD Products. “Er wordt vooruitstrevende accutechnologie gebruikt en ze zijn nóg gebruiksvriendelijker geworden. Daarnaast zijn meerdere 2019-modellen voorzien van spraakbesturing; je kunt via Alexa van Amazon opdrachten geven aan de robotmaaier of de status van het apparaat opvragen.”

Professioneel en gebruiksvriendelijk

Sinds de oprichting in 1961 ontwikkelt, ontwerpt en produceert Cub Cadet de hoogste kwaliteit tuinmachines voor de (semi)professional. Daarnaast richt Cub Cadet zich ook op het onderhouden van sportvelden met de Infinicut. De grasmat van vele professionele stadions, van Wimbledon tot de Arena, worden reeds onderhouden met deze revolutionaire maaier. Van Herpen: “Bij alles wat Cub Cadet maakt, staat vernieuwing, duurzame kwaliteit en excellente uitvoering voorop. Tijdens De Groene Sector Vakbeurs kan de bezoeker een overzicht verwachten van de uitgebreide productlijn van dit merk. Van een zero-turnmaaier tot een robuuste zitmaaier en van een loopmaaier tot een hightechrobotmaaier.”

Breed onderdelenprogramma

Wie buiten de Groene Sector Vakbeurs om benieuwd is naar het assortiment van Cub Cadet, kan bij een van de dealers van MTD Products altijd een productdemo bijwonen. Van Herpen: “We zijn met het merk Cub Cadet flink aan het groeien. Er zijn steeds meer dealers die het merk in hun aanbod opnemen. De garantieafwikkelingen en servicevoorwaarden zijn goed. Zo heeft Cub Cadet een ontzettend breed onderdelenprogramma dat direct beschikbaar is. Ideaal voor de hovenier, want een machine die stilstaat moet zo snel mogelijk weer up and running zijn. Maar voordat de professional zo’n machine koopt, wil hij deze uiteraard eerst zien en besturen. Onze dealers staan daarom altijd klaar om een machine te demonstreren en de groenprofessional zelf te laten ervaren wat de machine kan.”

Over MTD Products

MTD Products is van oorsprong een Amerikaans familiebedrijf en mag zich tot de wereldwijde top 5 rekenen op het gebied van tuingereedschappen en -machines. Vanaf 2013 is er een verkoopkantoor in Nederland gevestigd, dat sinds 2018 een Benelux-vestiging is geworden. In deze rol distribueert en levert de organisatie de merken Wolf-Garten, Robomow, Cub Cadet, MTD en het complete onderdelenprogramma Arnold.