GVG presenteert visie op ‘tanken van de toekomst’

‹ Terug naar overzicht
z Geplaatst op:

Hoe worden in de toekomst brandstofaangedreven tuin- en parkmachines die zware prestaties moeten leveren, duurzaam en eenvoudig getankt? GVG Oliehandel toont op De Groene Sector Vakbeurs 2019 zijn ideeën voor een volledig autonome en schone tankset.

GVG tanken in de toekomstBrandstofspecialist GVG visualiseert het nieuwe tanksysteem onder de merknaam Agealube. De tankset is uitgerust met een accupakket en wordt gevoed door geïntegreerde zonnepanelen. Hierdoor kan dus ‘in the middle of nowhere’ worden getankt.

‘Tanken van de toekomst’

Dankzij nieuwe, 100 procent herwinbare diesel, of misschien zelfs waterstof, staat dit systeem volgens GVG synoniem voor ‘het tanken van de toekomst’. De duurzame tankset is uitgerust met diverse gadgets, zoals een led-scherm dat de gebruiker alle relevante informatie voorschotelt. Denk aan het gemiddelde verbruik per dag en per gebruiker, of wanneer de volgende levering brandstof te verwachten is. Ook aan een antidiefstalsysteem is gedacht.

Benieuwd naar de visie van GVG over hoe in de toekomst machines worden getankt? Bezoek de GVG-stand tijdens De Groene Sector Vakbeurs 2019 of kijk op www.agealube.com en www.gvg.nl.