Innovaties troef op GSH-stands van EuroGarden

‹ Terug naar overzicht
z Geplaatst op:

Als onafhankelijke leverancier van tuinmachines, onderdelen en accessoires voor de professionele vakhandel in heel Europa, vertegenwoordigt EuroGarden op de Groene Sector Vakbeurs twee merken: Echo (standnummer 645) en Cramer (standnummer 647).

Het merk Echo toont op De Groene Sector Vakbeurs diverse gloednieuwe producten. Bijvoorbeeld de tophandle-accukettingzaag (DSC-2500T), een machine geschikt voor professionele boomverzorgers. Ook de professionele bosmaaier met hakselmesset (BCLS-520ES) is nieuw en zal de expert bij zwaar en ruw terreinwerk goed van pas komen. Johan Teeuwen, productmanager bij EuroGarden: “Voor hoveniers is ook de nieuwe snoeikettingzaag van Echo (CS-2511WES) interessant vanwege het lage gewicht in combinatie met ruim voldoende vermogen. Ook bijzonder is de PB-8010 ruggedragen bladblazer; een van de meest krachtigste bladblazers op de markt!”

Maar er zijn nog meer noviteiten te zien op de Echo-stand. Zo noemt Teeuwen nog de CE-goedgekeurde combinatie van de stokzaag PPT-2620HES en de heggenschaar PPA-AH-HD: “Met de stokzaag is het eenvoudig om takken op grote hoogte te zagen. De combinatie met een heggenschaar op dezelfde machine is bijzonder én zeer handig in gebruik.”

cramer eurogardenEurogarden heeft ook Cramer-stand

Ook de Cramer-beursstand biedt de groenprofessional de nodige noviteiten, onder meer op het gebied van accuaangedreven machines. Cramer biedt meer dan 25 PRO-machines op een 82V-accuplatform, zoals de nieuwe WKB-480 Akku 82V aangedreven onkruidborstelmachine en de radiaal veegmachine op het 82V-platform. Teeuwen licht toe: “Met slechts 16 procent extra gewicht biedt een nieuwe accu maar liefst 32 procent meer vermogen. Autofabrikant Tesla past de nieuwe 21700-cellen al toe in de Model 3; Cramer is de eerste in de groensector die met behulp van deze nieuwe 21700-cellen een accu presenteert. Dit is echt groot nieuws, dat letterlijk gezien klein van stuk is!”

De Groene Sector Vakbeurs

Tijdens De Groene Sector Vakbeurs zijn de noviteiten van Echo te vinden op stand 645 en die van Cramer op stand 647. Meer weten? Kijk op www.eurogarden.nl