Koki onthult kernelementen van nieuwe merk HiKoki

‹ Terug naar overzicht
z Geplaatst op:

Koki, de Japanse fabrikant van elektrisch gereedschap en medische apparatuur, maakt de kernelementen van zijn nieuwe merk HiKoki bekend. Het merk zal vooral focussen op de behoeften van professionele klanten op het gebied van elektrisch en pneumatisch gereedschap.

Koki“De eindgebruikers van vandaag willen in de eerste plaats de klus kunnen klaren zoals ze willen en waar ze willen”, aldus Yasushi Fukui, managing director van Koki Holdings Europe. “Om krachtig, duurzaam, precies en mobiel gereedschap te kunnen aanbieden, hebben we besloten om meer dan ooit te luisteren naar de mening van de klant en de uitdaging aan te gaan.”

HiKoki Multi Volt

KokiAccu-innovaties zijn de aandrijvingskracht van de industrie van elektrisch gereedschap. Een van HiKoki’s speerpunten is de snoerloze Multi Volt. De Multi Volt 36V-batterij (BSL36A18) is compact, met bijna hetzelfde formaat en gewicht als de Koki Holdings 18V-lithium-ionaccu’s (BSL 1860), maar gebruikmakend van een krachtige cel om 1 kW-klasse vermogen te leveren. Bovendien is hij compatibel met de huidige 18V-machines. Hij is voorzien van een handige indicator die de resterende batterijduur weergeeft en kan worden opgeladen met de compatibele laders.